2017. január hónap bejegyzései

Bőrápolás télen

winterGondoltam, hogy még egyszer felvetem a témát a bőrünk állapotával kapcsolatosan a hidegben, mivel megnéztem az előrejelzést és a jövő hétre végig mínusz fokokat mutat a telefonom .
8 fok alatt csökkenti a bőr faggyú termelését a szervezetünk., extrém hidegnél képes teljesen leállítani. Ez azt jelenti, hogy bőrünk nem jut több zsírhoz. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kezek ápolása

handHogyan védjük és ápoljuk kezünket a fagyos időszakban?
Nagyon jó tapasztalatom van a sheavajjal és a kókusz zsírral . Nedves bőrbe kell masszírozni őket, így megkapják a megfelelő nedvességet a zsírral együtt. Mindenképp kesztyűt húzunk, hogy a hő,- és nedvességvesztését meggátoljuk. Kézmosás után mindig olajozzuk vissza kezeinket. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Körömvirágmacerátum

koromviragSokan keresik a körömvirágbalzsamot, holott az sokkal kisebb koncentrácíóban tartalmazza a körömvirág hatékony kivonatát, mint egy macerátum, amely 100%-ban átveszi a gyógyító erejét. A macerátum egy növényi olaj, amelyben ki van vonva a növény ható erejét. Ilyenkor több heten keresztül ázik a növény az olajban, és az olajban oldódó hatóanyagok így átmennek az olajba. Egy kattintás ide a folytatáshoz….